T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH 2017

Různí běžci, různá místa, jedna myšlenka…

Společnost Imperial Karlovy Vary a. s. se zúčastní oslav mezinárodního Olympijského dne 2017.

Konkrétně ho oslaví 21.06.2017 svou účastí na T-MOBILE OLYMPIJSKÉM BĚHU, který je největší běžeckou akcí v České republice. Na různých místech vyběhne ve stejnou hodinu na 70 000 běžců.

Společnost Imperial Karlovy Vary a. s. sestavila z řad svých zaměstnanců tým, který poběží pětikilometrový závod v Praze.

Jedna ze zaregistrovaných běžkyň za Imperial Karlovy Vary a. s., asistentka ředitele hotelu Imperial, Kristýna Blažejovská se k běhu vyjádřila: „Jsem moc ráda, že mohu být součástí takové sportovní akce, jako je T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH. Podobné akce utužují kolektiv, rozvíjejí mezilidské vztahy a v tomto konkrétním případě je dokonce i možnost svou účastí přispět na dobročinné účely.“

Běhu se zúčastní přibližně 70 000 běžců z celé České republiky a z každého registračního poplatku získává část Česká olympijská nadace. Ta podporuje sportovce ve věku od 6 do 18 let, jimž brání ve sportování tíživá finanční situace. Nadace pomáhá zaplatit sportovní vybavení nebo třeba soustředění dětem z rodin, které pobírají přídavek na dítě či jinou sociální podporu i dětem z dětských domovů. Takže sportu zdar a uvidíme se v cíli!