Premiérový TOP CAMP

Olympionici, medailisté z mistrovství světa, ale také české sportovní naděje a další osobnosti se začátkem května sešli na třídenním premiérovém TOP CAMPU v hotelu Imperial Karlovy Vary. Tentokrát se tu mimo jiné setkali snowboardistka Eva Samková, rychlobruslařka Martina Sáblíková, biatlonistka Gabriela Koukalová, biker Jaroslav Kulhavý či krasobruslař Michal Březina. Všichni měli možnost si doslova na vlastní kůži vyzkoušet zdejší vyhlášenou lázeňskou péči, ochutnali speciality kuchařů, kteří vařili i pro prezidenty, a užili si luxusního ubytování.

„Bylo to super. S ostatními sportovci se většinou rok nevidíme, potkali jsme se tu taky s těmi mladšími. Takže účel, abychom v Koreji byli jako parta v Riu, tohle setkání splnilo. Byly to tři výživné dny. Jsem plná zážitků,“ řekla olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková. 
Krasobruslař Michal Březina dodal: „Bylo fajn, že se můžeme vidět mimo závodiště a popovídat si o něčem jiném, než je náš sport, že jsme navázali normální lidské vztahy.“ S tím souhlasila také Gabriela Koukalová: „Moc jsem si dny v Karlových Varech užila. Propojili se tu sportovci napříč všemi olympijskými sporty a všichni jsme byli na stejné vlně. To bylo moc příjemné.“
Lázeňský program sportovcům obohatily i přednášky profesora Pavla Koláře a šéflékaře olympijského týmu Jiřího Neumanna na medicínské téma či uznávaného mentora a kouče Jana Mühlfeita o mentální přípravě.