Imperial Karlovy Vary je partnerem olympionika Jiřího Prskavce

Ing. Petr Milský, obchodní a marketingový ředitel akciové společnosti Imperial Karlovy Vary, podepsal novou exkluzivní smlouvu o spolupráci s kajakářem Jiřím Prskavcem, mistrem světa a bronzovým olympionikem z Rio de Janeira. Již v květnu 2017 se stal Imperial Karlovy Vary a. s. oficiálním dodavatelem a výhradním partnerem Českého olympijského týmu v oblasti lázeňských služeb. 

Luxusní ubytování a zejména světoznámé lázeňské služby využívající mimořádně účinné přírodní zdroje, které svým klientům poskytuje karlovarský hotel Imperial i moderní Spa Resort Sanssouci, si bude napříště užívat rovněž úspěšný reprezentant ve vodním slalomu, čtyřiadvacetiletý Jiří Prskavec. Čtyřletou smlouvu uzavřel ve středu 13. 9. 2017 s obchodním a marketingovým ředitelem Petrem Milským.

„Tělo po sezoně vždycky potřebuje nabrat nové síly a tady se budu mít jako v ráji,“ okomentoval novou spolupráci s typickým úsměvem Jiří Prskavec. A sice bez kajaku, ale opravdu nadšeně hned vyzkoušel bazén ve Spa & Wellness centru hotelu Imperial.

„Naši klienti se k nám vracejí kvůli vynikajícím účinkům našich lázeňských procedur i nadstandardní péči v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb. Jsem upřímně rád, že si je začali užívat i naši úspěšní olympionici,“ řekl Petr Milský. „Jirka Prskavec je opravdový mistr, kromě olympijského bronzu vybojoval zlaté medaile na mistrovství světa i Evropy. A přitom zůstává skromný, je přátelský a hodně vtipný. Jsme nadšeni, že se rozhodl pro spolupráci s naší společností.“